Mellandagspizza - glutenfri och med juliga rester
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 stora ägg
  • 2 msk grädde
  • 2 msk vatten
  • 35 g färskriven parmesan
  • 3/4 dl mandelmjöl
  • 3/4 dl quinoamjöl - rårismjöl går säkert lika bra
  • 1½ msk husk
  • 2 krm bakpulver
  • 1 dl mild ajvar relish eller tomatsås av något slag
  • eller
  • 1 boll mozarella, 125 g ca 150 g kokt brysselkål i halvor eller skivor
  • 75 g strimlad kokt skinka
  • 40 g ädelost
  • 40 g camembert eller Brie
  • 210 grader ca
  • 14 minuter Servera med sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.