Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksom smälte ut och det såg inte klokt ut. Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger
Helgen svischade förbi och nu är det redan måndag igen. Tårtan till grabben blev en låång skapelse gjord på glutenfri marängbotten, så att alla skulle kunna äta av samma tårta
Jag gillar kladdkaka och jag gillar mazarinkaka. Mazarinsmaken (det vill säga bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker, varav en är just choklad (hallon, blåbär och banan är andra smaker som är toppen
Detta recept kommer från Maria Blohm & Jessica Frej och jag hittade det i en av söndagsbilagorna. Jag tog espresso och la även i en nypa salt även här för en bättre smak
Goda glutenfriaoch mjölkfria syltgrottor. Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Idag satt jag ute i vår lilla trädgård på jobb och drack efter-lunchen-kaffe
Denna gång gjorde jag kakorna något mindre men tjockare och det blev riktigt bra det med. De glutenfria hönökakorna ( originalreceptet kommer härifrån) som jag har tipsat om flera gånger
Här ser ni en äppelkaka som jag tycker blev både saftig och luftig. För att få till det där lilla extra har jag penslat äppelkakan med smält smör, kanel och lite extra sötning
Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och socker. Smält smöret i en kastrull på spisen, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.