Smält smör och blanda i agavesirap i en kastrull på spisen. I en bunke, blanda kokosmjöl, mandelmjöl och vaniljpulver, häll sedan mjölblandningen i kastrullen
Vispa ägg pösigt, smält kokosoljan och mosa banan. Banan är perfekt att baka med just på grund utav saftigheten (gäller fröstås inte bar muffins, utan mjuka kakor, bröd etc)
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, salt, kakao och mandelmjöl. Enligt min dietist kan jag äta produkter med den märkningen och det är jag glad för eftersom den här kladdkakan är något av det godaste jag vet
Och som ni kan förstå blev den alltså ännu godare än tidigare. Bottnen är neutral, och för att få till den lite sega och mer sammanhängande konsistensen (plus sötman) använder jag fibersirap gold
Det ska inte vara supertunt utan se till att du har några mm höjd, se mina bilder för riktlinje. The post Sandwichglass – glutenfri, raffinerat sockerfrioch vegansk appeared first on Hur bra som helst
Jag gillar kladdkaka och jag gillar mazarinkaka. Mazarinsmaken (det vill säga bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker, varav en är just choklad (hallon, blåbär och banan är andra smaker som är toppen
Idag är det tydligen kladdkakans dag. Jag kände att jag absolut vill dela med mig av mitt recept på amerikansk kladdkaka (mud cake) som jag bakat i typ 10 år nu
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl ochsocker. Vispa ihop ägg ochkokossocker. Ibland utformar sig dagen inte riktigt som man tänkt sig och i eftermiddags blev bekymmersrynkan mellan ögonbrynen extra djup
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Nu är det mindre än två veckor kvar, och det är hög tid att baka lite semlor. Det finns varianter utantillsatts ocker i många livsmedelsbutiker, eller så gör man en själv/kör chiasylt eller mosade hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.