500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering
Kycklingfilé medrostadebetor. Bryn kycklingfiléerna med smör i stekpanna, salta och peppra. Lägg klyftade betor för sig och kycklingfiléer för sig på en bakplåtspappersklädd plåt, ringla över lite olivolja på betorna, salta och peppra
trädgården och sedan nykokta betormedrostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medanbetorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Smaka av med salt och peppar samt en klick smör. Red av med maizena. Skala potatis ochbetor, dela ned i mindre bitar, vänd i olivolja, timjan, vitlök, salt och peppar
trädgården och sedan nykokta betormedrostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medanbetorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Här får du ett lika lättlagat som gott recept på kolja med fetaost ochrostadebetor. Servera i djup tallrik med rotsaker och spenat i botten, toppa medrostade solrosfrön, kolja, fetaostdressing och körvel
Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
Servera genast på varma tallrikar tillsammans med en god sallad och ett gott rödvin. En riktigt god middag med en härligt krämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.