Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Salladenmed krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Blanda ihop salladenmed nötter och bacon samt halverade körsbärstomater och häll på dressingen och blanda runt
Skölj och centrifugera ruccolan. Ruccola. Rostade nötter eller frön är också gott till. Det blir mycket grönt med LCHF så att investera i en salladscentrifug är riktigt smart
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
tillsammans med en god grönsallad. Jag åt bara en grönsallad till men kan tänka mig att det passar utmärkt till lammfärsburgare, eller varför inte något grillat så här på sommaren
Till slut blev det en ljummen sallad på risoni, polkabetor, feta och serranoskinka. Koka risonin enligt anvisningarna på paketet, när det är ca en minut kvar lägg även ner sockerärtorna och låt koka med den sista minuten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.