Rostade betor med valnötsströssel, fejkon och auberginekräm
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Rödbetor Färsk
  • 300 g Vanliga morötter
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Honung Flytande
  • 1 tsk Timjan - torkad
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Aubergine
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 50 g Fetaost
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Vitvinsvinäger
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 180 g Vegetariskt bacon
  • 75 g Valnötter
  • 1 st Huvudsallat
  • 0.5 st Gurka
  • 0.5 st krukor Bladpersilja - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.