Grillat lamm i citron och vitlök. Rostade betor och lök med en kapris- och ramslöksvinägrett. Getostkräm
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 vitlöksklyftor
  • 4 kvistar rosmarin
  • 1 msk flingsalt
  • 1-2 dl olivolja
  • Lammracks (beräkna en per person om de är halverade som i mitt fall)
  • 5 schalottenlökar
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 1/2 dl kapris
  • 1 dl hackad persilja
  • 4 msk hackad ramslök
  • 2 msk oliv
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • Lite salt och peppar
  • 1/2 dl créme fraiche
  • 150 g getost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.