Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja. Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen
Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja. Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen
Servera soppan med smulad fetaostoch smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig och med lite textur
500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering
Däremot fick denna soppa mig att tänka på ett par jättegoda rödbetsbiffar med fetaost jag brukade göra förr så det receptet ska jag leta fram och göra inom en snar framtid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.