av den salt lakrits touche den får. Finhacka chokladenoch rör ner den i grädden och smetanan. Denna fyllning är enkel att göra och väldigt god men lite annorlunda
När det är någon speciell begivenhet, ja eller bara min födelsedag (den enda dagen jag inte vill baka) så brukar vi åka till Chokladfabrikenoch köpa min favorit tårta, och när vi ändå är där brukar vi köpa med oss lite fantastiska chokladtryfflaroch min favort är chokladdoppadlakritskolamed havssalt på
Chokladbollarmed en touch av lakrits (LCHF). Jag har en stor förkärlek till chokladochlakrits. Lägg upp på bakplåtspapper och strö över kokosflingor eller lakritspulver
Bland in lakritspulvret i mandelmassan med en gaffel. En middag behöver inte alltid avslutas med en dessert, det kan räcka gott och väl med en liten hemmagjord pralin
Och den här varianten medlakrits är onekligen förföriskt god. Men eftersom jag ännu inte lyckats komma på något bra julgodis med senap så står sig fudge ochchokladtryfflar rätt ohotade på godistoppen
Istället för att fylla kakorna med hallonsylt, som är det klassiska i hallongrottor, använde jag min nykokta rabarber/lakritssyltoch dekorerade kakorna med vit choklad
Ingredienser 120 g ägg 200 g socker 100 g smör 100 g mjölk 180 g vetemjöl 10 g bakpulver 5 g vaniljpulver 40 g kakao 10 g lakritspulver FROSTING 60 g smör 300 g florsocker 100 g färskost 5 björnbär DEKORERA MED Björnbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.