Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vitachokladknappar
Blåbärsrutor medvitchokladoch smuldegstopping. Jag skar dem i rutor och serverade som en mjuk kaka, men det skulle fungera lika bra att servera denna kaka som en dessert med en klick vaniljglass eller lite vaniljsås till
Dom kan kännas lite mjuka när tiden har gått, men har dom fått färg och du kan ta upp dom med en stekspade så lägg dom på ett galler över diskhon och låt dom torkaså blir dom torra efter en stund
Bland in lakritspulvret i mandelmassan med en gaffel. En middag behöver inte alltid avslutas med en dessert, det kan räcka gott och väl med en liten hemmagjord pralin
Istället för att fylla kakorna med hallonsylt, som är det klassiska i hallongrottor, använde jag min nykokta rabarber/lakritssyltoch dekorerade kakorna medvitchoklad
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Chocolate Chip Cookiesmedvitoch mörk choklad. helt klart världens bästa Chocolate Chip Cookies. Och nyss har jag bakat kladdkaka med, bakar nästan varje dag senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.