ca 25 st 2 dl sötmandel 100 g urkärnade färska dadlar 2 msk agavesirap 2 msk kokosolja 3 msk kakao 1/2 tsk pepparkakskryddor 1 krm salt ca 2 dl rostade mandelspån Lägg till i inköpslistan
När det är någon speciell begivenhet, ja eller bara min födelsedag (den enda dagen jag inte vill baka) så brukar vi åka till Chokladfabrikenoch köpa min favorit tårta, och när vi ändå är där brukar vi köpa med oss lite fantastiskachokladtryfflaroch min favort är chokladdoppad lakritskola med havssalt på
Chokladbollarmed en touch av lakrits (LCHF). Jag har en stor förkärlek till chokladoch lakrits. Lägg upp på bakplåtspapper ochströ över kokosflingor eller lakritspulver
Istället för att fylla kakorna med hallonsylt, som är det klassiska i hallongrottor, använde jag min nykokta rabarber/lakritssylt och dekorerade kakorna med vit choklad
Ingredienser 120 g ägg 200 g socker 100 g smör 100 g mjölk 180 g vetemjöl 10 g bakpulver 5 g vaniljpulver 40 g kakao 10 g lakritspulver FROSTING 60 g smör 300 g florsocker 100 g färskost 5 björnbär DEKORERA MED Björnbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.