Jag har nu uppdaterat mitt gamla inlägg och recept med lite frächare bilder. ( Eller som vi säger i Malmö -risbulle/risbullar) En krämig havreboll som görs med puffat ris
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Köttgryta med porter ochmörkchokladNu har husmor laborerat igen. Förstås en ripasso passar ju med torkad frukt ochchokladtoner, ett amarone eller en valpoliciella classico
När det är någon speciell begivenhet, ja eller bara min födelsedag (den enda dagen jag inte vill baka) så brukar vi åka till Chokladfabrikenoch köpa min favorit tårta, och när vi ändå är där brukar vi köpa med oss lite fantastiska chokladtryfflaroch min favort är chokladdoppad lakritskola med havssalt på
Ta med en matsked (eller glasskopa) upp en klick deg, rulla till en boll och platta till den något. Det här är ett amerikanskt recept med amerikanska mått
Ta upp degen ur skålen och knåda den smidig med resten av mjölet. Pensla bullarna med vispat ägg. En liten extra twist på dessa bullar i form av mandelmassa ochmörkchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.