Auberginesallad. Hetta upp olja med spiskummin, paprikapulver och salt i en stekpanna på medelvärme. Koka gryn enligt anvisning på förpackningen och skölj det sedan kallt
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar den och gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Vita bönormed soltorkade tomater, vitlök och salvia (insalata di fave e salvia). mat med inspiration av Ilva's mat (Lucullian Delights och främst den äldre bloggen Aglio e olio)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.