Sallad Skölj och skär tomaterna i halvcentimetertjocka skivor. Lägg valfri grönsallad på ett fat. Lägg tomaterna på salladen, ringla över oljan och toppa med lök och svartpeppar
Blanda ihop dressingen och häll den över salladen. Strimla vitkålen. Slaka den gärna, dvs koka upp vatten och häll det över vitkålen och låt stå ett par minuter
Lägg salladen på tallrikar eller uppläggningsfat. Fördela couscous, korv och melon på salladen. Toppa salladen med granatäpplekärnor, pistagenötter, tomater och ost
Lägg zucchini och salladsskott på ett fat. Bryt osten i bitar och fördela på salladen. 30 g salladsskott. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g zucchini 2 tsk harissa 1 tsk honung 2 msk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 30 g salladsskott 150 g fetaost el Apetina® vitost 1 dl grovhackad färsk mynta
Lägg sallad och rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Servera salladen med yoghurten och bröd. 1 liter blandad grönsallad. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 240 g Apetina® grillost Arla® Smör-&rapsolja 5 dl kokta röda linser 1 äpple rivet skal och saft av 1 citron 1 kruka färsk mynta 1 vitlöksklyfta ½ rödlökar 250 g körsbärstomater 1 liter blandad grönsallad 1 dl rostade cashewnötter 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 1 surdegsbaguette