Rutade bröstet på fettsidan, saltade och vred några varv med svartpepparkvarnen över och stekte i het torr panna, först på fettsidan och sedan på den andra
Koka morotsslantarna i ca 5 minuter. Lägg morötter och biffar i en ugnsäker form med salladslök på toppen, låt biffarna efterstekas i ca 5-10 minuter i 200 g varm ugn. Vi åt detta ihop med glutenfri pasta och Hot Ajvar (färdig paprika och aubergineröra från Sera) 500 g blandfärs
Ingredienser 200 g potatistärningar 100 g morotsslantar 2 dl fiskbuljong 1 dl ajvar relish 1 dl lätt-crème fraiche 250 g torskfilé i tärningar salt, peppar och timjan 250 g lax i tärningar 75 g halverade sockerärter 200 g skalade räkor Garnera med
Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Lägg i kantarellerna tillsammans med lökringar och morotsslantar. Får återkomma med bilder från helgens mat, men kan säga så mycket att Eddie själv valde trerätters och hjälpte dessutom till att laga dem
Lägg upp dem på ett fat och blanda med sockerärtor och råa morotsslantar. Eftersom jag i samma veva blev så otroligt sugen på att laga Pulled pork, fattade jag det extremt ovegetariska beslutet att slå ihop dessa två rätter och fylla mina vietnamesiska pannkakor med både en massa smaskiga grönsaker OCH pulled pork
Morotsslantar, palsternacksslantar, lökklyftor, kött och krossade tomater. Det är en himla massa kryddor i grytan så det behövdes två shotglas för att få plats med allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.