4 bitar portionslax a 125 gram. Koka upp vattnet med de övriga ingredienserna och låt lagen koka 5-10 minuter så att den får smak. 4 bitar portionslax a 125 gram 1 liter vatten
Servera laxen med kokt potatis, skarpsås och ägghalvor. 4 portioner600 g laxfilé av mittbit utan skinnLag. 1 dl majonnäs1 dl gräddfil2 msk skånsk senap2 msk vitvinsvinäger2 msk hackad dill2 msk hackad gräslökSalt och nymalen vitpepparSkär laxen i portionsbitar. 600 g laxfilé av mittbit utan skinn
400 gr laxfilé, med skinn. 1-2 l vatten. 5-6 stjälkar bladpersilja. 5-6 vita pepparkorn, krossade. Lägg försiktigt i laxen, skinnsidan neråt och låt sjuda ca 4-5 ninuter, beroende på tjocklek, dra av pannan från värmen och låt svalna i buljongen. ICA 400 gr laxfilé, med skinn. 1-2 l vatten. 5-6 stjälkar bladpersilja. 5-6 vita pepparkorn, krossade
Lax i Crock-Pot, en snabb slökokning - två timmar inkl förberedelse. -. Om laxen blev inkokt eller ångkokt råder det delade meningar om, resultatet blev i alla fall smaskens
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Lax. Lägg laxbitarna i en form. Ta upp laxbitarna ur lagen och lägg upp på ett fat. Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar. Låt småkoka 5 minuter och slå sedan lagen över laxbitarna. 600 g Laxfilé Färsk. 1 st krukor Dill - färsk. 1 st krukor Dill - färsk
4 500 g färsk lax utan skinn Inkokningslag 1 gul lök 1 citron 6 dl vatten 2 dl vitvinsvinäger 20 vitpepparkorn 1 kruka dill 1 lagerblad 1 msk salt Till servering potatis inlagd gurka dillmajonnäs Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
s lista över miljösäker lax är lax från Stilla havet MSC-märkt, odlad lax i Nordeuropa ska man vara försiktig med och lax från Östersjön och Nordatlanten ska man låta bli
Ta kastrullen från värmen och låt fonden svalna och bli något gelé-aktig i konsistensen. När det hela kokar upp igen, ta kastrullen från spisen och låt laxen svalna i sin lag med lock på
8 ca 800 g laxfilé (med skinn) 1/3 purjolök 1 morot 1 l vatten 3/4 dl rödvinsvinäger 2 lagerblad 2 tsk salt 1 1/2 msk socker 1 krm svartpepparkorn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Färsk laxfilé i bit, vacpack 10 % rabatt ICA Gott Liv 600 g Mer info Ladda kupong
Dra bort skinnet från laxen, garnera med skivad citron och gurka. Det tar ca 5-10 minuter. 1. Koka upp samtliga ingredienser till lagen och låt sjuda 5 minuter
Inkoktlax är enkel och god sommarmat, som kan förberedas i god tid. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 350 g). Koka upp vattnet med övriga ingredienser och låt lagen koka 5-10 minuter. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 350 g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.