Fisk

Fisk

Succéfisk & pressad potatis

Succéfisk & pressad potatis

Succéfisk. Dela fisken i bitar och lägg dom i en smord form. Häll såsen över fisken och peppra. 600 g torkfilé
Panerad rödspätta

Panerad rödspätta

Vänd fiskfiléerna i ströbrödet så att ströbrödet fastnar på båda sidor. Stek så många fiskar som får plats i taget i stekpannan, lägg sedan på en ny klick smör och upprepa tills all fisk är stekt
Rullströmming med sambal.

Rullströmming med sambal.

600 g strömmingsfilé. 3 dl vispgrädde. 2 msk tomatpuré. 2 msk tomatketchup. 1-1 ½ tsk sambal oelek. 1 knippe dill
Fisk- och broccoligratäng

Fisk- och broccoligratäng

Idag var det min tur att stå för maten här hemma, och som oftast lagade jag fisk. En smaskig fiskgratäng med broccoli blev det
Fiskgryta med smak av saffran och tomat

Fiskgryta med smak av saffran och tomat

Fisk och skaldjur,. Denna fiskgryta är så enkel att göra. Salta och peppra fisken. Tillsätt fisken och låt sjuda i några minuter
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen
Fisk i ugn med gräddsås och bacon

Fisk i ugn med gräddsås och bacon

En riktigt god fiskrätt som alla i vår familj gillade. Skiva fiskfilén och lägg i en ugnsfast form. Slå det över fisken
Spätta med dill- och citronsås

Spätta med dill- och citronsås

Tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter tills fisken är klar. Spätta med dill- och citronsås. 4 portioner. Ingredienser
Fisk med krämig sås

Fisk med krämig sås

Koka ihop såsen och sjud fisken däri i några minuter. Tiden beror på vilken typ av fisk ni valt och hur stora bitarna är
Fisk i foliepaket

Fisk i foliepaket

Lägg på fisk, skuren i lagom stora bitar. ca 600 gram vit fisk (vi hade torskrygg). Grilla ca 15-20 minuter tills fisken är färdig. ca 600 gram vit fisk (vi hade torskrygg)
Torsk i ugn med hummersås

Torsk i ugn med hummersås

Fisk är något de flesta av oss äter alldeles för sällan. Fördela det över fisken och strö på lite riven ost
Dillig fisk

Dillig fisk

Krydda fisken med salt och citronpeppar. Häll över fisken och tillaga i ugnen ca 20 minuter. 2 portioner
Torsk gratäng

Torsk gratäng

Lägg den tinade torsken i en form. Klicka över margarinet. Salta och peppra. Hacka dillen, skiva tomater och purjolöken
Snabba citronfisken

Snabba citronfisken

Skär fisken i portionsbitar och lägg ner i såsen. Låt fisken sjuda under lock på svag värme ca 5 min. 600 g fiskfiléer t ex hoki eller sej