Blanda den ner den smälta chokladen* och sötpotatismoset i skålen med vispade ägg. Dela sötpotatisen i halvor (eller fler delar om den är väldigt stor såsom min var) och stick hål i den
Tillsätt sedan dadlarna och mixa igen tills dadlarna är i små små bitar. *använder du tahini med tillsatt salt så bör du smaka av innan du tillsätter salt i smeten
2 msk honung) 60 ml kokosolja 120 ml kokosmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk äkta vaniljpulver 2 st banan Att ströa formen med riven kokos 1 nypa himalayasalt/havssalt Lite smält kokosolja och riven kokos till formen
Mandelkakamedbryntsmör, citron och vallmo. Mandelkakamed mörk choklad och svedjeråg. Den här mandelkakan är ett av våra bästa recept, det har hängt med nästan sedan starten
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.