Blanda florsocker med lite vatten ca 1/2dl med knappt en tsk börja med en halv och sen häll på pytte lite åt gången tills du har fått en trögflytande kristyr, ringla snabbt fram och tillbaka över de svalnade wienerbröden och avsluta med att pudra över florsocker. ca 1/2dl med
Först ut är detta glutenfria bröd. Dela den i två och arbeta till runda bröd med hjälp utav mjölet. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt. Arbeta degen i maskin med degkrok i cirka 5 minuter tills du har en jämn och fin deg. Låt jäsa under bakduk i cirka 30 minuter, sikta med resten utav mjölet och snitta degen med en liten vass kniv
Fördela smöret eller kokosoljan jämt utan klumpar i mjölet med fingrarna. Smarriga, rejält mättande och fiberrika fullkornsscones som passar perfekt till en god och hälsosam helgfrukost eller brunch
Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och medglutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Lägg degkorvarna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dom något. Tänk på att lägga dom med rymligt avstånd emellan då dom rinner ut nästan 3 gånger sin bredd
godaste glutenfria bröd. på en plåt med bakplåtspapper. 20 g psyllium (fiber husk). 20 g psyllium (fiber husk). Rosta mandlarna i ca 10 min på en plåt med bakplåtspapper
Servera med vispad grädde och bär. 12 msk fiberhusk. 1bär, till exempel blåbärVispa ihop ägg, Philadelphiaost och kokosmjölk med en elvisp. 1Stek pannkakorna i smör i en stekpanna på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.