Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Det är så enkelt och blir så otroligt gott. Supergott. Knäcket nedan som jag upptäckte sist jag handlade på min ICA är det bästa och absolut godaste köpealternativ jag hittat hittills när det gäller glutenfritt fröknäcke
Supergott. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och slå på vatten och olja. Igår tog jag mig för att baka glutenfritt fröknäcke igen eftersom förråden började sina
Det visade sig ju vara så enkelt och så gott. Vilket märke har jag dock ändrat då och då. Det självklara valet kändes tillslut för sött och alltså vissa märken vill jag inte ens köpa och så tänkte jag att kanske är det värt att göra egna
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.