Enkelt och gott glutenfritt bröd
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 6 dl av den mjölkersättning du tål – risdryck, havredryck m. fl
  • 3 msk rapsolja
  • 1-2 msk fiberhusk
  • 1 dl fibrex
  • 1 dl boveteflingor
  • 4 msk honung
  • 2 tsk salt
  • 2 dl naturligt glutenfri ljus mix (nästa gång kanske 2 1/2)
  • 2 dl rismjöl (nästa gång 2 1/2 dl mer)
  • 2 dl havrebrödsmix alt, annan lite grövre mix
  • 1/2 dl nyponmjöl (ger härlig smak och ökar jäsningsförmågan)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.