Ansa och skär purjolöken i tunna skivor och lägg i en ugnsform. Blanda crème fraiche, grädde, dill, finrivet skal från apelsin och citron samt apelsinsaft i en skål
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det såg väldigt gott ut och när jag några dagar senare såg att Kicki på bloggen Pousetteochvis lagade och bloggade om rätten och gav den toppbetyg, så var jag tvungen att testa receptet
Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.