Fiskgratäng
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 600 g vit fiskfilé
  • 0.5 st citron
  • salt
  • 800 g potatis
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 2 msk smör
  • 2 st äggulor
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 0.5 dl hackad dill
  • 250 g skalade räkor
  • 1 dl riven ost
  • sockerärter
  • citron
  • 600 g vit fiskfilé t ex spättafilé 0.5 st citron salt peppar Pommes duchesse: 800 g potatis 0.5 dl vispgrädde 2 msk smör 2 st äggulor salt peppar Dillsås: 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk 1 dl vispgrädde salt peppar 0.5 dl hackad dill 250 g skalade räkor ca 650 g oskalad vikt 1 dl riven ost Servera med: sockerärter kokta citron Ugn: 200°/250°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.