1500 g
falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0.5 dl pepparrot färskriven Servera med: potatis eller potatismos gröna ärter Ugn: 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form.
1 Skölj
och strimla purjolöken. Dela tomaterna. Fördela purjolök, tomater och dill över korven.
1 Blanda
grädde och pepparrot och häll över. Tillaga mitt i ugnen, ca 20 minuter. Servera med kokt potatis eller potatismos och gröna ärter.
Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga ifyllningen. Under tiden blanda Crème fraichemed Sweete ChiliAsia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endast hälften, resten ska strös på innan den ska iniugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.