Falukorv i ugnen med pepparrotsgrädde
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 2 röster

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 11 st purjolök
  • 1200 g cocktailtomater
  • 11 dl hackad dill
  • 13 dl vispgrädde
  • 10.5 dl pepparrot
  • 1 potatis
  • 1 gröna ärter
  • 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0.5 dl pepparrot färskriven Servera med: potatis eller potatismos gröna ärter Ugn: 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form.
  • 1 Skölj och strimla purjolöken. Dela tomaterna. Fördela purjolök, tomater och dill över korven.
  • 1 Blanda grädde och pepparrot och häll över. Tillaga mitt i ugnen, ca 20 minuter. Servera med kokt potatis eller potatismos och gröna ärter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.