Inkokt lax med räktopp - Hemmets Journal
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg laxfilé
  • 1 st gul lök
  • 1 l vatten
  • 2 st lagerblad
  • 10 st vitpepparkorn
  • 2 msk salt
  • 2 msk ättikssprit
  • 0.5 dl strösocker
  • 1.5 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk chilisås
  • 2 msk hackad rödlök
  • 2 msk dill
  • salt och peppar
  • 200 g skalade räkor
  • räkor
  • citronklyftor
  • dill
  • 1 kg laxfilé Lag: 1 st gul lök 1 l vatten 2 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 2 msk salt 2 msk ättikssprit 12% 0.5 dl strösocker Räktopp: 1.5 dl gräddfil 2 msk majonnäs 1 msk chilisås 2 msk hackad rödlök 2 msk dill salt och peppar 200 g skalade räkor 500 g oskalad vikt, spara några till garnering Garnera med: räkor citronklyftor dill Ugn: 100°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.