1 kg
laxfilé Lag: 1 st gul lök 1 l vatten 2 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 2 msk salt 2 msk ättikssprit 12% 0.5 dl strösocker Räktopp: 1.5 dl gräddfil 2 msk majonnäs 1 msk chilisås 2 msk hackad rödlök 2 msk dill salt och peppar 200 g skalade räkor 500 g oskalad vikt, spara några till garnering Garnera med: räkor citronklyftor dill Ugn: 100°
späd ev med lite mer vätska. Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.