LasagneTa en något djupare ugnsform och lägg ett lager plattor i botten. Fortsätt tills alla plattor är slut och avsluta lasagnen med ett sista lager av köttfärssås, bechamelsås samt ost
Nackdelen blev att det blev en hög "lasagne". det recept jag skrivit här. yta på lasagnen och jag kan försteka och förbereda grundsåsen direkt i enheten
Hetta upp en nonstick-stekpanna och lägg i smör och olja och sedan körsbärstomaterna. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
kallna innan jag monterade lasagnen - Sedan så ställde jag lasagnen i kylen. lasagneplattor. skulle få koka pasta någon dag och äta resten som en ren pastasås - men det
köttfärssås500 g köttfärs (eller högrev att mala) 100 g champinjoner 100 g rökt sidfläsk 400 g passerade tomater 1 dl tomatpuré 4 klyftor vitlök 2 msk olivolja 2 msk smör salt svartpeppar 100 g prästost, att riva 10 lasagneplattor (gröna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.