Varva lasagneplattorna med svamp- och grönkålsstuvningen i formen. 1200 g färska lasagneplattor. 400 g färsk blandad svamp (till exempel champinjoner, shitake, portabello)
2 Häll i resten av ingredienserna och låt sjuda under lock 15-20 min. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Strö över pumpa- och solroskärnor. 2 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15%. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta linguine 250 g grönkål 2 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15% 1 msk grönsaksfond 1 vitlöksklyfta 1½ dl Kvibille® cheddar riven ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk pumpakärnor 2 msk solroskärnor
Koka i saltat vatten i 2-3 minuter. Dunderi1. Rör ihop alla ingredienserna till dunderin med ett slevskaft, ju mindre man rör desto fluffigare blir dunderin
Ingredienser Portioner. 4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.