Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevispå att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Skär kycklingen i bitar och gnid in dem medvitlökoch cayennepeppar. Dela en kyckling i bitar och stek den i ugnen i en sås med fin smak av vin och aprikos
Fräs lök, vitlök, ingefära, chili och koriander påmedelvärme tills löken mjuknat. Vi tröstar oss med våra bleka kopior, och drömmer under tiden om allt det fantastiskt goda vi åt på plats, som vi svårligen kan återskapa här hemma
Jag är lite småkär i dom här tunna spagettin från Barilla, en solklar favorit till köttfärssåsen men även till denna snabba pastasås medchampinjoner, vitlök, citron och creme fraiche
Finhacka lök ochvitlökoch strimla kycklingen, skala morötterna och skär strimlor med en osthyvel. Lägg i en stekpanna och krydda med spiskummin och stek till kycklingen är genomstekt
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Finhacka vitlöken. Dela kycklingfiléernapå mitten, så du får dem hälften så tunna. När du brynt den sista kycklingen, lägger du tillbaka all kycklingoch svamp i pannan
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kycklingpå söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Börja med att skala och hacka löken och stek den. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.