Fläskfilépanna 500 g fläskfilé. 200 g champinjoner. 1 gul lök. 1 msk kalvfond. 4 dl matlagningsgrädde. 1 msk soja. 900 g potatis Matglädje
Fläskfilépanna Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör. Skala och hacka lök och vitlök Hemmets Journal
Asiatisk fläskgryta Ingredienser200g fläskkött, exempelvis fläskfilé eller skinkschnitzel½ röd paprika½ gul paprika50g champinjoner1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk mango chutney400ml kokosmjölk1 tsk sambal oelek1 tsk soyaSalt och svartpeppar Matskafferiet
Kyckling med champinjoner och vitlök på franskt vis Stek kycklingfiléerna i smör till guldbrun färg, krydda med salt, nymalen vitpeppar och paprikapulver Matklubben.nu