Dela kycklingfiléernalängsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor. När kycklingen är klar tillsätter du Milda vitlök & örter, grädden och soja
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Kycklingen åts med Blomkål o broccoligratäng. FetaostKyckling i spenat&ostsås. Dela varje kycklingfilé på längden, o skär små snitt i fileen, i te igenom
färska champinjoner. Honungsmarinerad kycklingmedfetaost & sallad. Blanda alla ingredienserna till marinaden och lägg i en påse tillsammans medkycklingen
Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléernaoch krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Grillad kyckling på spenatbädd med rödbetor ochfetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.