Salta Lägg upp biffarna på ett fat och täck med folie så att de hålls varma. Skär den i tunna skivor (den behöver inte skalas) och lägg skivorna tillsammans med fint hackad vitlök i en ugnsfast form
salt och peppar. 250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Vill man festa till rulladerna lite extra kan man alltid strö lite riven ost på dem innan man kör in dem i ugnen, för att sedan servera dem med ris och sallad
Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak. Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Lyft över biffarna på en tallrik och sänk värmen i pannan
Strimla kycklingköttetoch fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Strimla och stek baconet knaprigt i en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil
Hacka löken i små bitar och stek i olja på svag värme tills löken fått fin brun färg. En perfekt rätt som man kan äta en vardag eller varför inte byta ut tacon på fredagkvällen med en godkycklingenchiladas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.