Tärna kycklingfilén och fräs den i oljan så den får lite färg. Vill du använda kycklingsåsen i bakad potatis bör du utesluta vattnet och fintärna paprikan
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och slå pastan i en ugnsform. Vispa ihop matlagningsgrädde, lättmjölk och chilisås och slå det över pastan
Blanda havregryn och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Skala och finhacka löken. Blanda färs, lök, ägg, salt, svartpeppar och chiliblandning med havregrynen
Borsta potatisarna rena. Ugnsbaka (225 grader) dem ca 30 minuter så att de är nästan mjuka. Salta och peppra fläskfilén, stek i gryta för sig eller i ugn med potatisarna
Fräs kassler, lök, svamp och morot i margarin. Strö över paprikapulver, svartpeppar och rör om. Tillsätt övriga ingredienser och låt puttra i ca 5-10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.