Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Receptet hittade jag på Matklubben och det är egentligen ett viktväktarrecept, men passar såklart alla
Grundreceptet är egentligen ett gammalt viktväktarrecept, men ni vet hur det är när jag försöker följa recept… Det går inte utan nästan alla ingredienser byttes ut och ändrades om
Skär ett snitt längs med varje kycklingfilé och öppna den lite så att det blir som en ficka. Lägg under tiden resten av spenaten i en kastrull tilsammans med lite lite riven muskonöt
Även denna fredag blir det samkväm med arbetskamraterna, After Work med Kinatema. Grunden är egentligen ett viktväktarrecept, men jag gjorde om det lite grann
Tillsätt fiskbuljong. Grovriv skalet av limen och dekorera risotton med. Servera med sallad. Tillsätt fisk och koka ytterligare 5 min. 5 - 6 dl fiskbuljong
Fanns mycket kul att titta på och lite grann fick allt följa med hem. Receptet sorteras in under kategorin Viktväktarrecept och kommer från tidningen Må Bra
Blanda färsen med margarin, potatismjöl, ägg, vitlök, grädde och svartpeppar. Gör såsen under tiden genom att koka upp vatten, tillstt buljong och grädde, smaksätt med soja, peppar och socker
Häll i resten av mjölken, späd med kokspadet och låt koka 3 minuter. Sätt ugnen på 250 grader. Förväll blomkål och broccoli i lättsaltat vatten ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.