Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
Skär ett snitt längs med varje kycklingfilé och öppna den lite så att det blir som en ficka. Lägg under tiden resten av spenaten i en kastrull tilsammans med lite lite riven muskonöt
Servera med bandspagetti och sallad OBS. 4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
Täck med folie och tillaga i 175 grader ca 25-30 minuter. Stek lök och paprika. Lägg upp det i en långpanna och blanda i ananasbitar, rensad kyckling i bitar
kan blandas med 4 msk majonäs om man så vill. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och kavla ut degen, täcka därefter kanterna upp efter formen (gärna löstagbara botten)
Igår snöade det också, vilket i och för sig är typiskt aprilväder, men vi har ju blivit lite bortskämda med sol och vårvärme på sistone så mer snö och kyla vill man ju helst slippa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.