Täck över formen med folie och tillaga i ugnen tills köttet är genomstekt, ca 30 minuter. 4 kycklingbröstfiléer (150 g vardera). 6 msk/100g mager vitlöksost (max 10 %)
Sätt på ugnen på 200 grader. Förgrädda i 10-15 min. Blanda i paprikan och låt puttra i 10 min. Grädda i ugnen på 200 grader i 20 min. 400 g nötfärs (10%)
Grädda i mitten av ugnen 250 grader cirka 15-20 min. 50 g margarin - smält. 500 g köttfärs. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och kavla ut degen, täcka därefter kanterna upp efter formen (gärna löstagbara botten)
Ca 50 gram 17% ost i skivor. Ca 50 gram 17% ost i skivor. Ingen vägning idag då jag har ledig dag. Tur det då det är den där jäkla veckan då man sväller upp i kubik
4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.