Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
Receptet knåpade jag ihop själv och om man inte håller så hårt på det här med kalorierna byter man ut mjölken mot grädde så blir den ännu krämigare och godare
kan blandas med 4 msk majonäs om man så vill. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och kavla ut degen, täcka därefter kanterna upp efter formen (gärna löstagbara botten)
Igår snöade det också, vilket i och för sig är typiskt aprilväder, men vi har ju blivit lite bortskämda med sol och vårvärme på sistone så mer snö och kyla vill man ju helst slippa
Fräs upp tillsammans med purjolöken. Krydda med peppar, salt, cayennepeppar och curry. Rör i tomatsoppan och hälften av ananasen i små bitar tillsammans med spadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.