3-4 dl pasta (200 g). Sjud 3-5 minuter. Gratinera i ugnen i 10-15 minuter. 3-4 dl pasta (200 g). Igår åt vi en gammal favorit, som faktiskt också är ett gammalt viktväktarrecept
2-3 kycklingfiléer. 1 pkt Keldas Thai-soppa. 2-3 kycklingfiléer. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
Borsta potatisarna rena. Ugnsbaka (225 grader) dem ca 30 minuter så att de är nästan mjuka. Salta och peppra fläskfilén, stek i gryta för sig eller i ugn med potatisarna
Hetta upp en wok och häll i oljan. Fräs vitlöken gyllenbrun. Tillsätt currypastan och fräs i 30 sek. Tillsätt kycklingen i strimlor och stek under omrörning tills kycklingen är väl täckt av currypastan
Gjorde en god pastagratäng häromdagen som jag tänkte tipsa om. Pastagratäng ca 6 port. 1-2 msk tomatpurè. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 min. 1-2 msk tomatpurè. ca 15-20 min
Grädda i mitten av ugnen 250 grader cirka 15-20 min. 50 g margarin - smält. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och kavla ut degen, täcka därefter kanterna upp efter formen (gärna löstagbara botten)
-). Vi hade ju fikagäster igår som sagt i form av min goda vän Maria och hennes familj, och ni som följer mig på Instagram - @vardagsmatalajess - vet redan att de även stannade på middag
Här kommer en av våra favorit-vardagsmats-recept. Man kan ju lätt variera pytt på alla möjliga sätt och detta är en lite roligare version av pytt tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.