Skär ett snitt längs med varje kycklingfilé och öppna den lite så att det blir som en ficka. Fördela osten i varje ficka och tryck i hop köttet omkring
Servera med ris och en sallad med cocktailtomater, strimlad rödlök och färsk koriander samt såsen. Lägg kycklingfiléerna i en skål och droppa över pressad citron
Blanda grönsakerna med. Tillsätt öl eller buljong och tomatpuré. Dela potatisen, kålroten och palsternackan i bitar skär moroten och purjolöken i skivor
Garnera med jordnötter och koriander. Hetta upp en wok och häll i oljan. Tillsätt kycklingen i strimlor och stek under omrörning tills kycklingen är väl täckt av currypastan
Smaksätt fraiche med lite vitlök och timjan efter egen smak. Rör i och mjukfräs purjon. Servera soppan rykande het med en klick fraiche i varje portion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.