Sätt ugnen på 200 grader. Klä en avlång 1½ liters ugnsform med bakplåtspapper. Mixa grönsakerna en och en och blanda i 1 ägg samt örtsalt och peppar till varje grönsak
Koka pasta enligt förpackningens beskrivning. Skölj och strimla purjolöken, skiva champinjonerna. Fräs purjon, svampen och majsen tills det mjuknat och vätskan från svampen är borta
Koka riset (enl anvisning på förpackningen) och lägg det i botten på en ugnsfast form. Stek kycklingfilén i mindre bitar, krydda med salt och peppar och fördela på riset
Hetta upp en wok och häll i oljan. Fräs vitlöken gyllenbrun. Tillsätt currypastan och fräs i 30 sek. Tillsätt kycklingen i strimlor och stek under omrörning tills kycklingen är väl täckt av currypastan
Borsta potatisarna rena. Ugnsbaka (225 grader) dem ca 30 minuter så att de är nästan mjuka. Salta och peppra fläskfilén, stek i gryta för sig eller i ugn med potatisarna