Lägg i den röktalaxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Pastasåsen mycket god med mild citronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kyckling
I början går det långsamt, men när den väl börjar stelna går det fort så du måste röra hela tiden – annars blir den inte krämig och riskerar att brännas vid
Till förrätt serverades små smörgåsar med en krämig sallad på bland annat röktlax. De små smörgåsarna toppades med ett litet romansallatsblad, och en generös sked av den goda salladen
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Smaka av med salt och peppar. Lägg laxen i en ugnsform. Häll gräddblandningen över laxen och gratinera i 200 grader, 15-20 min (tills laxen är genomkokt). Servera med ris och en god sallad 4 laxfiléer
Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.