Lägg i den röktalaxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Pastasåsen mycket god med mild citronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kyckling
Det firar vi med att gå på bio efter jobbet ikväll, bara han och jag. 2 port4 ägg3 msk grädde1 dl riven västerbottensostsalt peppargräslökpersiljarökta musslorBlanda ägg, grädde, ost, salt och peppar
Ta kastrullen från värmen när äggstanningen är krämig men inte rinnig. Servera äggstanningen med skivor av röktlax, grillade eller stekta skivor av bröd
Till förrätt serverades små smörgåsar med en krämig sallad på bland annat röktlax. De små smörgåsarna toppades med ett litet romansallatsblad, och en generös sked av den goda salladen
Bred pesto på tunnbröden, lägg på lax och äggröra och rulla ihop tunnbröden. WRAPS MEDRÖKTLAX OCH ÄGGRÖRA4 portioner4 bitar mjukt tunnbröd à 30 g4 msk pesto4 skivor röktlax à 45 gÄggröra
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Smaka av med salt och peppar. Lägg laxen i en ugnsform. Häll gräddblandningen över laxen och gratinera i 200 grader, 15-20 min (tills laxen är genomkokt). Servera med ris och en god sallad 4 laxfiléer
Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.