Varva sås, spenat och lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Blanda krossade tomater, crème fraiche, mjölk, lök, vitlök och soltorkade tomater i en skål
Vänd ner gröna ärtor, blanda ner ostsåsen och krydda med chilikrydda. Servera en fräsch grönsallad till, gärna med någon frukt i, till exempel äpple, nektarin eller melon
Varva sås, spenat och lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Blanda krossade tomater, crème fraiche, mjölk, lök, vitlök och soltorkade tomater i en skål
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull
Bre sedan ut ett lager av ricottablandningen, lägg på några tomatskivor och strö över lite strimlad skinka och pumpakärnor och lägg sist på lasagneplattor
Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld medsparris, aubergine, soltorkade tomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Smaka av med salt och peppar. Lägg laxsidan i en smord ugnsform, salt och peppra. Lägg upp den smörstekta spenaten på en tallrik och lägg laxbiten ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.