Slå av vattnet från pastanoch blanda samman allt tillsammans med två äggulor. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnetoch sedan färsk pasta
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Linda en halv serranoskinka runt varje sparrisoch rosta dem i panna med olivolja tills de fått fin färg och mjuknat
Sätt på en stor kastrull med vatten att koka pastan i. Under tiden som såsen kokar ihop kokar du pastan al dente - så den fortfarande har en lite hård kärna och inte blir alltför sladdrig och kladdig
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g röktlax
280 g valfri pasta. 4 skivor röktlax (ca 100 g). 280 g valfri pasta 300 g Philadelphia Original 0. 5 citron , saften60 g färsk bladspenat salt svartpeppar 4 skivor röktlax (ca 100 g)2 salladslökar , strimlade
Penne pastaoch grön broccolisås med en god smak av röktlax som lyxig topping. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.