Skiva fläskkarrén i tunna ca 5-6 mm tjocka skivor. Blanda ihop alla kryddor till kryddblandningen. Klappa in kryddblandningen på båda sidor av varje skiva
à la Mary Shenouda aka the Paleochef. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i lever. Tyvärr. Men jag försöker äta det ibland ändå - för det är ju så vansinnigt nyttigt med inälvsmat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Pilaf är det ju inte heller… så vad jag ska kalla den är jag lite osäker på, risrätt. Detta är inte en risotto då en risotto är krämig och lös, gjord på avorioris
1. ). Häll lite olja i en kastrull, tillsätt sedan riset och spiskummin, salt och peppar. Bryn riset under omrörning till det har fått en brunaktig ton
billigt ) Vem Anita är vet jag faktiskt inte, men det har alltid varit â€Anitas risrättâ€, tror receptet kommer från farmor, så det får väl fortsätta heta så
Recept. Maria E. mån, 2013-07-08 11. 23. 30min. (0). Blanda allt tillsammans. Låt vila i kylen någon timme. Ta ett smörpapper och platta ut köttfärsen (ev med kavel) så tunt som möjligt
Recept. Maria E. ons, 2013-07-10 08. 10. 60min. (1). Fräs den gula löken så den blir mjuk. Tillsätt vitlöken, kryddorna och tomaten samt buljongen + vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.