Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på en gryta som vi snodde ihop häromdagen. Den här grytan blir riktigt kryddig och mustig och det lena gröna moset passar perfekt till
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Skär panchettan i små tärningar, finhacka löken och stek lök och panchetta tills det är krispigt. Här kommer ett recept medpuylinser som kan passa bra till helgen kycklinggryta
ett par matskedar kapris. Komihåg att marinera linserna ordentligt med honungsdressingen. Vi har landat hemma igen från semestrande och trivs ganska bra med det som är
Ett rött och aromatiskt rismed smak av tomat, gröna bönor och kött. Perserna är kända för sitt ris och de har många fantastiska recept som adas polo och persiskt rismed saffran
Smaka av med lite salt och peppar. 1 Skölj linserna. Koka dem under lock i en gryta med vatten och buljongtärningar tills de nästan är mjuka, cirka 20 minuter. 2 dl grönalinser
Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme, fräs lök och vitlök. Linserna. Häll på linserna och buljongen, täck med lock och sjud i 8-10 min tills buljongen är absorberad, smaksätt med salt och peppar. 2,5 dl GoGreen grönalinser, okokta och sköljda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.