Skiva fläskkarrén i tunna ca 5-6 mm tjocka skivor. Blanda ihop alla kryddor till kryddblandningen. Klappa in kryddblandningen på båda sidor av varje skiva
à la Mary Shenouda aka the Paleochef. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i lever. Tyvärr. Men jag försöker äta det ibland ändå - för det är ju så vansinnigt nyttigt med inälvsmat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Ikväll har vi ätit shawarma (ung som kebab) av kyckling. Det här sättet har jag kommit på själv men jag tycker det blir den godaste shawarman jag har gjort hemma
Jag testade att laga shawarma som pulled beef och det blev så himla gott. Jag tillagade shawarman långsamt i ugnen över natten och nästa dag vaknade jag till en ljuvlig doft i köket
En riktigt höjdare bjöd våra syriska vänner Maria och Michael på, Shawarma. Shawarma påminner om kebab men är mer smakrik och hettan bestämmer du själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.