Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och strö över persilja. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter
Ingredienser Portioner. 4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av med salt, peppar och dill. Dock har vi inte handlat på ett tag eftersom vi varit bortresta så jag fick trolla lite med det som fanns hemma, men det blev supergott och klart på drygt 20 min. Låt puttra ca 5-10 min och servera falukorvsgrytan tex med mitt enkla Blomkålsstomp. blomkålblomkålsstompfalukorvfalukorvsgrytagrytahusmankorvgrytaPepparot ca 4 port
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
Lägg paprikan i grytan och krydda med paprikapulver, curry och citron. smaka av med salt och peppar. Garnera med dill och servera med ris, en grönsallad och ett vitt bröd
Häll upp i en teflonpanna, (alternativt långpannan med ett bakplåtspapper i botten (helst av teflon så bränner inte rotfrukterna fast och du slipper skura långpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.