Riv morötterna och vitlöksklyftorna och låt dessa samt oregano fräsa med någon minut innan du häller på krossade tomater, vatten, vin, fond och eventuell grädde
Jag har varit hemma med Måns igår och idag då ha har hosta, snorar och haft feber. Bryn köttfärsenoch ha i lök, vitlök, paprika, kryddor, tamarisoja, sambal, tomatpuré och röd pesto och fräs ihop i några minuter
Bryn vitkålen och löken i smör. Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter
Börja med att varva mednachochipsoch sedan färs, riven ost, oliver, jalapeños och paprika. Men alla rätter går ju att förfina och i fredags valde Tioåringen att varva största gratängformen mednachochips, kycklingfärs och riven ost
Blanda ner ägget i köttfärsenoch krydda med salt, peppar, mejram och paprikapulver. Borsta av champinjonerna med hushållspapper och skär dem i tunna skivor
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.