Den godaste, krämiga pastasalladen som passar perfekt att servera till vardags som till fest. Du kan förbereda den flera timmar innan servering, den blir bara godare om den får stå och gotta sig i kylen
Varva makaroner i en smord form med korvstroganoffsåsen. Skär korven i stavar och hacka löken. Tillsätt tomatpuré, buljong och grädde när korven fått lite färg
Igår gjorde jag någonting som jag inte gjort på länge – en klassisk korvstroganoff. ) Det var riktigt gott måste jag säga (även om jag inte är någon korvälskare) och det går lätt att variera med olika tillbehör
Strimla korven. Stek korvstrimlorna i smör. Tillsätt grönsakerna och fräs snabbt med korven. Häll av pastan och blanda den med korvgrytan vid servering
2 Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök, vitlök och korv ca 3 min. 3 Skeda upp potatismoset i en gratängform längs kanterna och lägg korven i mitten. 400 g Änglamark falukorv, i mindre bitar
Skiva korven. Häll av pastavattnet och blanda ihop pastan med korv bolognesen på ett stort fat. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs korv och lök tillsammans med oregano och basilika ca 2 min
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.