Stekt falukorv med pepparrotssås – Allt om Mat
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • falukorv, (18 % fett)
  • smör
  • pepparrot, bit färsk (ca 6 cm)
  • vetemjöl
  • mjölk
  • senap
  • salt
  • potatis
  • pepparrot, finriven
  • gröna ärter
  • 4 person(er) Ingredienser 400 g falukorv, (18 % fett) 0,5 msk smör Sås 1 pepparrot, bit färsk (ca 6 cm) 2 msk smör 2 msk vetemjöl 3 dl mjölk 1 msk senap 0,5 tsk salt Tillbehör 600 g potatis 2 msk pepparrot, finriven 250 g gröna ärter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.